Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Amsterdam?

Wilt u uw woning in Amsterdam verhuren? Schakel dan Hendriks Housing in. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Amsterdam en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam.

Wij kunnen elk type woning in Amsterdam voor u verhuren. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot losse kamers en studio's, welke wij voor zowel lange als korte periodes verhuren.

Hendriks Housing staat voor een persoonlijke benadering en een langdurige relatie. Onze proactieve houding, werkwijze, dienstverlening en flexibele werkwijze zorgen voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunt u ook in het weekend of 's avonds een afspraak maken en bezichtigen. Ideaal voor als u tijdens kantooruren werkt!

Wanneer u uw woning in Amsterdam wilt verhuren, kan verhuurmakelaar Hendriks Housing uw zorgen volledig uit handen nemen. Wij komen bij u langs en voorzien u in ons gesprek van gratis advies. Het voorstel omvat mogelijkheden voor het huren en beheren van woningen. Tijdens het adviestraject vertellen we u ook wat u van ons als verhuurder verwacht en krijgt u inzicht in de ins en outs van de huurmarkt. Uiteraard kunt u tijdens dit gesprek uw wensen, behoeften en voorkeuren aangeven zodat u precies weet wat uw verwachtingen zijn.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Amsterdam

Wij vinden uw huurder!

Wij gebruiken ons marketingsysteem om huurwoningen te publiceren op alle huurwoningen websites in Nederland en de belangrijkste internationale website voor buitenlanders. Daarnaast trekt uw woning de aandacht via mailinglijsten en onze social media. Via ons pad wordt uw woning getoond aan een grote groep woningzoekenden. Ons uitgebreide netwerk maakt ons een expert, en die expertise zetten we in om een ​​verhuurder voor u te vinden!

Door de jaren heen hebben we een duurzame relatie opgebouwd met een netwerk van internationale organisaties uit de Zaanstreek en de regio Amsterdam. Uw huisvesting wordt rechtstreeks aan deze bedrijven verstrekt, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en andere gerelateerde organisaties.

Expats zijn goede huurders. Wegens hun goede inkomen zijn het veelal betrouwbare en respectvolle huurders die graag huren in een hoog segment huren. Aangezien buitenlandse huurders vaak tijdelijk verblijven in Nederland (vaak een paar jaar), zijn zij op zoek naar een gemeubileerde woning. Expats kunnen hierdoor de ideale huurder zijn voor uw woning in Amsterdam!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in uw woning zijn vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt en de kandidaat geschikt is, nemen we contact met u op om een ​​afspraak te maken. Voor kandidaten kunt u vooraf bepaalde eisen en voorwaarden stellen. Denk bijvoorbeeld aan het totaalresultaat van de huurder. Er zijn geen problemen met de specifieke eisen en we garanderen een soepel verloop van het leaseproces.

Uit de kandidatenlijst laten wij de juiste mensen weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, gaan wij de woning voor u verhuren. Hiervoor hebben wij een huurovereenkomst opgesteld en zorgen wij voor een gemoedelijk verloop van de financiële afwikkeling en sleuteloverdracht.

Huis verhuren Amsterdam

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in onroerend goed, is uw doel een goed rendement te behalen. Over administratief, financieel en technisch beheer hoeft u zich geen zorgen te maken.

Dat is erg handig! Naast het verhuren van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning voor haar rekening nemen. Op het gebied van financieel beheer hebben we een afdeling financieel beheer opgericht om deposito's te beheren. Ook incasseren wij maandelijks de huur van huurders. Dankzij onze methode ontvangt u maandelijks huur.

De verbinding tussen huurders en verhuurders verloopt meestal via Hendriks Housing. Voor problemen, klachten, storingen of andere meningen zijn wij zeer aanspreekbaar. Daarnaast verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij ook voor u. We schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw eigendom wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaren zijn. De rest is genieten van het maandinkomen!

Woning verhuren Amsterdam

Uw woning verhuren in Amsterdam is geen makkelijke klus, er komt veel bij kijken. Het verhuren van uw woning of huis in Amsterdam is ideaal voor een extra (passief) inkomen. Wij kunnen u helpen met alle vragen op het gebied van woning verhuur. Amsterdam is de grootste stad van Nederland en er is veel vraag naar woningen, uw woning verhuren in Amsterdam kan erg rendabel zijn en wij laten dit graag zien! Amsterdam trekt veel mensen en dat brengt mogelijkheden met zich mee, heeft u overwogen uw huis of woning te verhuren in Amsterdam of omstreken? Neem dan contact met ons op!

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een vlot en zorgeloze huurperiode. Als verhuurder bent u op zoek naar betrouwbare huurders met de hoogst haalbare markthuur en voorkeursprijzen. Hendriks Housing is uw partner gedurende het hele verhuurproces. Wij regelen alles wat hiermee te maken heeft. Door ons netwerk en actieve marketingstrategie weten wij de juiste huurder voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning verhuren in Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad