Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Assendelft?

Wilt u uw woning in Assendelft verhuren? Hendrik Housing is dé verhuurmakelaar van Assendelft en expert in het verhuren en beheren van woningen in Assendelft.

Wij van Hendriks Housing verhuren elk type woning in Assendelft. Ons aanbod van woningen variëreert van eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen, losse kamers en studio's. Deze worden voor zowel lange als korte periodes verhuurt.

Hendriks Housing staat voor persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties. Dit doen wij met behulp van onze professionele aanpak, flexibiliteit en service. Zo gelden voor ons geen standaard kantoortijden. Bezichtigingen en andere afspraken kunnen ook ’s avonds én in het weekend ingepland worden. Perfect voor als u overdag werkt!

Besluit u om een woning is Assendelft te verhuren, ontzorgen wij u volledig. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur en beheer van uw woning te bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Naast dat u na het adviesgesprek de ins en outs van de verhuurmarkt kent, informeren wij u ook over wat u van ons als Hendriks Housing kan verwachten. Bij het gesprek is er vanzelfsprekend ook ruimte voor uw wensen en verwachtingen en weet u precies wat u te wachten staat.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Assendelft

Wij vinden uw huurder!

Met behulp van ons marketingsysteem plaatsen wij uw woning op alle huurwoningen websites van Nederland én de belangrijke internationale expat websites. Hiernaast wordt uw woning op onze social media geplaatst en via de mail verstuurd naar al onze woning verhuur connecties. Dit zorgt voor een groot bereik aan mensen die een verhuur woning zoeken. Met onze vele connecties beheersen wij de juiste netwerk expertises, die wij toepassen om voor u een huurder te vinden!

Hendriks Housing heeft veel relaties opgebouwd met internationale bedrijven uit de regio's Zaanstreek en Amsterdam, waarvoor veel expats naar Nederland komen. Uw woning wordt direct aan deze bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten aangeboden.

Expats zijn vaak betrouwbare huurders die door hun hoge inkomen in het hogere huursegment zitten. Expats zijn doorgaands tijdelijk in Nederland en zijn vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Uw woning in Assendelft verhuren aan een expat is hierdoor een ideale oplossing!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Indien er mensen geïnteresseerd zijn om uw woning in Assendelft te huren, wordt de kandidaat vooraf gescreend. Als de screening goed uitpakt, wordt er contact opgenomen met de kandidaat om een afspraak met u in te plannen. U kunt als verhuurder specifiek eisen aan de huurder stellen. Dit kan de samenstelling van de huurders zijn of het inkomen. Hendriks Housing zorgt evoor een vlekkeloos verhuurproces. Komen hier specifieke eisen bij kijken is dat geen enkel probleem.

Aan de lijst met geïnteresseerden zullen wij laten weten dat zij in aanmerking komen voor uw woning. Wij zullen met u overleggen wie de juiste kandidaat is. Zodra dat is gelukt, zullen wij uw woning gaan verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht

 

Huis verhuren Assendelft

 

Vastgoedbeheer

Belegt u in vastgoed en bent u opzoek naar een goed rendement? Zonder dat u zich druk hoeft te maken over het administratieve, het financiële- en het technische beheer.

Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kunnen wij ook uw woning beheren. Het financiële beheer wordt middels een financiële administratie gedaan en beheren wij de borgsom. De huurder maakt maandelijks het juiste huurbedrag naar ons over. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur ontvangt.

Het contact met de huurder loopt via Hendriks Housing. Wij bieden hulp bij vragen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verstrekken, begeleiden en controleren wij reparaties. Met onze vaste onderaannemers kunnen wij snel schakelen en professionele hulp leveren. Hednriks Housing beheert uw woning alsof wij zelf de eigenaar zijn. U hoeft alleen nog maar te genieten van de maandelijkse inkomsten!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een zorgeloze verhuurperiode! Bent u als vastgoed eigenaar op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs tegen een gunstig tarief? Dan bent u bij Hedriks Housing op het juiste adres. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Assendelft en nemen het gehele verhuurproces opons. Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Met behulp van ons verhuur netwerk en onze professionele marketingstrategie vinden wij van Hendriks Housing de juiste huurkandidaten voor uw woning!

Wilt u uw woning in Assendelft verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder zorgen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad