Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Diemen?

Woning in Diemen verhuren? De diensten van Hendriks Housing maken dit makkelijk! Wij zijn dé verhuurmakelaar van Diemen, ook zijn we al jaren specialist op het gebied van beheer en verhuur.

Wij verhuren elk gewenste type huis of woning in Diemen. Hierbij kunt u denken aan woningen als vrijstaande woningen, appartementen, eengezinswoningen, rijtjes huis, losse kamers of zelfs studio’s. Deze woningen verhuren wij voor zowel korte als lange termijnen, wat u wilt!

Onze werkmethode is een persoonlijke en flexibele benadering om langdurige relaties op te bouwen. Hendriks Housing heeft een proactieve houding, een flexibele werkwijze en uitstekende dienstverlening voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunt u ook in het weekend of 's avonds een afspraak maken en bezichtigen. Dit is natuurlijk ideaal voor iedereen die tijdens kantooruren werkt!

Hendriks Housing kan uw zorgen volledig uit handen nemen wanneer u uw in Diemen wilt verhuren. Wij plegen u een bezoek en voorzien u tijdens dit gesprek van gratis advies. U krijgt een eerste voorstel, welke bestaat uit de mogelijkheden voor het verhuren en beheren van woningen. Gedurende dit adviestraject vertellen we wat u van ons als verhuurmakelaar kunt verwachten en krijgt u diverse informatie over de huurmarkt. Uiteraard is er ruimte voor u om aan te geven waar uw voorkeur ligt en wat uw wensen en behoeftes zijn. U weet precies wat u te wachten staat.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Wij vinden uw huurder!

Wij bezitten een marketingsysteem die we inzetten om onze huurwoningen te publiceren. Hierbij wordt uw woning op alle huurwoning websites van Nederland gezet en ook op de belangrijke internationale websites voor expats. Daarnaast trekken we de aandacht voor uw woning door middel van social media en een welgevulde mailinglijst. Uw woning wordt via deze weg getoond aan een grote groep relevante woningzoekende. We bezitten met ons brede netwerk een expertise, welke we graag met u delen om een huurder te vinden!

We hebben door de jaren heen veel duurzame relaties opgebouwd met een netwerk van internationale organisaties uit de Zaanstreek en de regio Diemen. Uw huisvesting wordt rechtstreeks aan deze bedrijven verstrekt, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en andere gerelateerde organisaties.

Expats zijn goede huurders. Wegens hun goede inkomen zijn het veelal betrouwbare en respectvolle huurders die graag huren in een hoog segment huren. Aangezien buitenlandse huurders vaak tijdelijk verblijven in Nederland (vaak een paar jaar), zijn zij op zoek naar een gemeubileerde woning. Expats kunnen hierdoor de ideale huurder zijn voor uw woning in Diemen!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in uw woning zijn vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt en de kandidaat geschikt is, nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt vooraf bepaalde eisen en voorwaarden stellen aan kandidaten. Denk bijvoorbeeld aan het totale plaatje van de huurder (bijvoorbeeld inkomen of samenstelling). Geen eis is te gek, u bepaald het en wij garanderen een soepel verloop van het (ver)huurproces.

Uit de kandidatenlijst laten we de juiste mensen weten dat ze in aanmerking komen voor woonruimte. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, gaan wij de woning voor u verhuren. Wij hebben hiervoor een huurovereenkomst opgesteld en zorgen ervoor dat de financiële afwikkeling en het proces van de sleuteloverdracht prettig verloopt.

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in onroerend goed, is uw doel een goed rendement te behalen. U heeft daarbij zo min mogelijk omkijken naar administratief, financieel en technisch beheer.

Dit is heel praktisch! Naast het verhuren van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning voor haar rekening nemen. Op het gebied van financieel beheer hebben we een afdeling financieel beheer opgericht om deposito's te beheren. Ook incasseren wij maandelijks de huur van huurders en dankzij onze methodes ontvangt u maandelijks de huur.

De verbinding tussen huurders en verhuurders verloopt meestal via Hendriks Housing. Bij vragen, klachten, storingen of andere zaken zijn wij goed bereikbaar. Daarnaast voorzien wij u ook van begeleiding, inspectie en onderhoud bij alles omtrent de woning en het verhuren ervan. We schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw eigendom wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaren zijn. De rest is genieten van het maandinkomen!

Woning verhuren Diemen

Diemen is de laatste jaren enorm populair, uw woning verhuren in Diemen kan dan ook erg rendabel zijn. Een extra inkomen is altijd fijn, helemaal wanneer u er weinig omkijken naar heeft. Hendriks Housing kan u helpen met alles op het gebied van verhuren. Heeft u vragen over woningdelen, expats, prijzen, belasting of andere zaken? Wij helpen u graag! 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een vlotte en zorgeloze huurperiode. Als verhuurder bent u op zoek naar betrouwbare huurders met de hoogst haalbare markthuur en voorkeursprijzen. Hendriks Housing is uw partner gedurende het hele verhuurtraject. We regelen alles wat hiermee te maken heeft. Met ons netwerk en actieve marketingstrategie weten wij de juiste huurder voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning verhuren in Diemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad