Woning verhuren in Krommenie?

Wilt u uw huis in Krommenie verhuren? Neem dan contact op met Hendriks Housing. Wij zijn Krommenie's verhuurmakelaar en specialist in de verhuur en beheer van woningen in Krommenie.

Wij kunnen voor u elk type woning in Krommenie verhuren. Wij verhuren vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot losse kamers en studio's, welke wij voor zowel op de korte als lange termijn.

Wij staan ​​voor persoonlijk contact en het aangaan van langdurige relaties. Met onze proactieve aanpak, onze service en onze flexibiliteit staan ​​wij volledig voor u klaar. Wij hanteren bij Hendriks Housing geen standaard kantooruren. Zo kunnen bezoeken en andere afspraken ook 's avonds en in het weekend plaatsvinden. Ideaal als u overdag werkt!

Hendriks Housing ontzorgt u volledig wanneer u een woning wilt huren in Krommenie. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden op het gebied van verhuur en beheer van uw woning te bespreken. Tijdens dit overleg willen wij u informeren over wat u van ons kunt verwachten en over het reilen en zeilen van de verhuurmarkt. Uiteraard kunt u ook uw wensen en verwachtingen aangeven. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

Woning verhuren Krommenie

Wij vinden uw huurder!

Met ons marketingsysteem publiceren wij woningen op alle huurwoningen websites van Nederland én de belangrijke internationale expat websites. Daarnaast wordt de woning onder de aandacht gebracht via onze mailinglist en social media. Hierdoor worden onze woningen getoond aan een grote groep woningzoekenden. Middels ons uitgebreide netwerk hebben wij de juist expertise ontwikkeld die wij toepassen om voor u een huurder te vinden!

Inmiddels hebben wij goede relaties opgebouwd met vele internationale organisaties uit de regio Zaanstreek en Amsterdam, waarvoor expats naar Nederland komen. Wij bieden uw woning rechtstreeks aan bij deze bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten.

Door hun hoge inkomen zijn expats over het algemeen betrouwbare huurders die graag huren in het hogere huursegment. Aangezien expats vaak tijdelijk (een paar jaar) in Nederland werken, zijn zij vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Uw woning in Krommenie verhuren aan expats is hierdoor een ideale tijdelijke oplossing voor de middellange termijn!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Als er een kandidaat is die geïnteresseerd is om uw woning in Krommenie te huren, wordt de kandidaat vooraf gescreend. Wanneer de screening goed verloopt, dan wordt er contact opgenomen met de kandidaat om een afspraak in te plannen. Ook als verhuurder kunnen er specifieke eisen gesteld worden aan de kandidaat. Denk daarbij aan de samenstelling of het inkomen van de huurder(s). Wij zorgen ervoor dat het verhuurproces zonder gedoe verloopt, specifieke eisen zijn daarbij geen enkel probleem.

Uit de lijst met kandidaten zullen wij de geïnteresseerden laten weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u de juiste kandidaat hebben gevonden, gaan wij uw woning verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor de financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Krommenie

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u belegt in vastgoed wilt u graag een goed rendement, zonder zorgen over het administratieve, het financiële- en het technische beheer.

Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning verzorgen. Voor het financiële beheer leggen wij een financiële administratie aan en beheren de borgsom. Maandelijks innen wij de huur bij de huurder. Wij zorgen ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur van ons ontvangt.

Al het contact met de huurder loopt via Hendriks Housing. Wij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen, klachten en technische storingen. Namens u verstrekken, begeleiden en controleren wij reparatieopdrachten. Wij werken met vaste onderaannemers zodat wij snel kunnen schakelen en kwaliteit kunnen leveren. Wij beheren uw woning alsof wij zelf de eigenaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de maandelijkse inkomsten!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in Krommenie verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:

Assendelft - Koog aan de Zaan - Krommenie - Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Amsterdam - Oostzaan - Landsmeer