Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Krommenie?

Wilt u uw huis of woning in Krommenie verhuren? Neem dan contact op met Hendriks Housing. Wij zijn de verhuurmakelaar van Krommenie en tevens expert op gebied van verhuur- en woningbeheer.

Elk type huis in de omgeving van Krommenie kunnen wij verhuren. Zo verhuren wij alleenstaande huizen, eengezinswoningen, appartementen, individuele kamers en studio's. De verhuur of beheer periode geldt voor zowel op korte als lange termijn.

Doormiddel van onze proactieve aanpak, dienstverlening en flexibiliteit zijn wij volledig voorbereid Wij staan ​​voor persoonlijke connecties en laten dit zien ook! Bij Hendriks Housing hanteren we geen standaard kantooruren. Bezoeken en andere afspraken kunnen ook in de avonden en weekenden plaatsvinden. Erg geschikt voor mensen die overdag werken!

Uw woning in Krommenie verhuren? Verhuurmakelaar Hendriks Housing ontzorgt u volledig wanneer u de keuze hebt gemaakt. Wij komen graag bij u langs om de verhuur- en beheermogelijkheden van uw woning te bespreken. Tijdens dit gesprek verlenen wij informatie over verwachtingen en de ins en outs van de verhuurmarkt. In dit gesprek geeft u uw wensen, behoeftes en verwachtingen aan, zodat u niet voor verassingen komt te staan. 

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

Woning verhuren Krommenie

Wij vinden uw huurder!

Onze marketingtechnieken en systeem zorgen ervoor dat uw woning op alle huurwoningen websites in Nederland komt te staan, ook de belangrijke internationale expat websites worden hierin meegenomen. Daarnaast zal uw woning onder aandacht gebracht worden middels onze mailingslijst en social mediakanalen. Ons uitgebreide netwerk heeft de juiste expertise ontwikkeld om geschikte huurders te vinden voor uw woning in Krommenie!

Inmiddels hebben we goede relaties opgebouwd met veel internationale organisaties uit de Zaanstreek en de regio Amsterdam. Voor deze bedrijven, ziekenhuizen, expatorganisaties en universiteiten verzorgen wij rechtstreeks contact en verblijf.

Expats zijn doorgaans betrouwbare huurders. Expats verblijven vaak tijdelijk in Nederland en hebben een hoog inkomen. Ze zijn hierdoor vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Uw woning in Krommenie verhuren aan expats is voor de middellange termijn de ideale oplossing. 

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Een geïnteresseerde kandidaat in het huren van uw woning in Krommenie wordt vooraf goed gescreend. Als de screening goed verlopen is, wordt er contact opgenomen met de kandidaat voor het maken van een afspraak. Ook kun je als verhuurder specifieke eisen stellen aan kandidaten. Denk aan de samenstelling of het inkomen van huurders. Wij zorgen ervoor dat het leaseproces soepel verloopt en er geen probleem is met de specifieke wensen.

Geïnteresseerden uit de kandidatenlijst zullen wij laten weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, verhuren wij uw woning. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomsten op en verzorgen wij de financiële afwikkeling en uiteraard de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Krommenie

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in vastgoed, wilt u een rijk rendement behalen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratief, financieel en technisch beheer.

Naast het verhuren van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning voor haar rekening nemen, en dat komt goed uit! Wanneer het aankomt op financieel beheer zitten we erg goed. We bezitten namelijk een afdeling welke dit regelt en op zich neemt. Maandelijks incasseren wij namens u de huur. U krijgt aan het begin van iedere maand de te ontvangen huur, daar zorgen wij voor!

Al het contact met huurders verloopt via de communicatiewegen van Hendriks Housing. Wij zijn een aanspreekpunt voor eventuele bedenkingen, klachten, vragen, storingen of overige vragen binnen het technisch kader. Ook reparaties en onderhoud wordt verzorgd door ons, bovendien begeleiden en inspecteren wij deze, zodat we een goed verloop kunnen garanderen. We werken met vaste onderaannemers zodat we snel kunnen schakelen en kwaliteit kunnen leveren. Wij beheren uw woning alsof wijzelf de eigenaar ervan zijn. Het enige wat u nog resteert, is genieten van het maandelijkse inkomen.

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in Krommenie verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad