Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Oostzaan?

Wilt u uw woning in Oostzaan verhuren? Schakel dan Hendriks Housing in. Wij zijn verhuurmakelaar van Oostzaan en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Oostzaan.

Wij kunnen elk type woning in Oostzaan voor u verhuren. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot losse kamers en studio's, welke wij voor zowel lange als korte periodes verhuren.

Verhuurmakelaar Hendriks Housing staat voor persoonlijke verbindingen en langdurige relaties. Dit doen wij met behulp van professionele werkwijze, flexibiliteit en uitstekende service. Zo zijn er bij ons geen standaard kantooruren van toepassing. Kijk- en andere afspraken kunnen ook in de avonduren en in het weekend geregeld worden. Zeer geschikt voor dagwerkers!

Besluit u een woning te huren in Oostzaan, dan verlichten wij u volledig van alle bijkomende lasten. Wij komen graag bij u langs en bespreken in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheid tot het verhuren en beheren van uw woning. Naast inzicht in het reilen en zeilen van de huurmarkt, vertellen we u ook wat u bij Hendriks Housing kunt krijgen. Tijdens het gesprek is er natuurlijk ook ruimte voor het bespreken van uw wensen en verwachtingen. U weet precies wat we gaan doen en wat u kunt verwachten.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Oostzaan

Wij vinden uw huurder!

Met de hulp van ons marketingsysteem plaatsen wij uw woning op alle websites die huurwoningen aanbieden in Nederland en op de belangrijke internationale websites. Daarnaast wordt uw woning gedeeld via onze social media en wordt deze gemaild naar al onze huidige verhuurcontacten. Dit zorgt voor een bereik van een breed scala aan mensen die op zoek zijn naar huurwoningen. Met onze vele contacten hebben we de juiste netwerkexpertise in huis, en die expertise zetten we in om huurders voor u te vinden!

Hendriks Housing heeft veel relaties opgebouwd met internationale bedrijven uit de Zaanstreek en de regio Oostzaan en hiervoor komen veel buitenlanders naar Nederland. Uw woning wordt rechtstreeks aan deze bedrijven, ziekenhuizen, expatorganisaties en universiteiten aangeboden.

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Als mensen interesse hebben om jouw huis, appartement of woning in Oostzaan te huren, screenen we kandidaten vooraf. Als de screening goed verloopt, nemen we contact op met de kandidaat om een ​​afspraak met u te maken. Als verhuurder kunt u specifieke eisen stellen aan huurders. Dit kan de samenstelling of het inkomen van de huurder zijn. Hendriks Housing zorgt voor een perfect verhuurproces. Als het om specifieke wensen gaat, is dat geen enkel probleem.

Wij laten de lijst met geïnteresseerden weten dat zij in aanmerking komen om uw huis te kopen. Wij bespreken met u wie de juiste kandidaat is. Als dat gelukt is, starten we met het verhuren van uw huis. Hiervoor stellen wij huurovereenkomsten op en zorgen voor een correcte financiële afwikkeling en zondermeer de sleuteloverdracht.

 

huis verhuren Oostzaan

 

Vastgoedbeheer

Investeert u in vastgoed en zoekt u een winstgevend rendement? Plus geen omkijken naar administratief, financieel en technisch beheer?

Dat komt goed uit! Naast het verhuren van uw woning kunnen wij ook uw woning beheren. Het financieel beheer verloopt via de afdeling ‘financieel beheer’ en wij beheren de deposito's. De huurder maakt maandelijks de huur aan ons over. Dan zorgen wij ervoor dat u de huur aan het begin van elke maand ontvangt.

Contact met huurders verloopt via Hendriks Housing. Wij helpen bij het oplossen van problemen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij. Via onze vaste onderaannemers kunnen we snel schakelen en vakkundig assisteren. Hendriks Housing beheert uw huis als een baas. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in Oostzaan verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad