Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Westzaan?

Wilt u uw woning in Westzaan verhuren? Schakel dan de hulp van Hendriks Housing in. Wij zijn verhuurmakelaar van Westzaan en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Westzaan.

Elk type woning kunnen wij voor u verhuren. De woningen binnen onze collage variëren en zijn vrijstaande woningen, appartementen, eengezinswoningen, losse kamers en studio’s. Wij verhuren voor zowel korte als lange periodes.

Wij staan ​​voor persoonlijke connecties en bouwen aan langdurige relaties. Met onze proactieve aanpak, service en flexibiliteit zijn wij u van harte van dienst. Wij hanteren geen standaard kantooruren. Op deze manier kunnen bezichtigingen en andere afspraken ook in de avonduren en in het weekend geregeld worden. Ideaal voor als u overdag werkt!

Wanneer u een woning wilt verhuren in Westzaan, kan Hendriks Housing uw last volledig verlichten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden tot verhuur en beheer van uw woning. In dit gesprek willen we u vertellen wat u van ons als verhuurder kunt krijgen en u krijgt inzicht in de ins en outs van de huurmarkt. Uiteraard kunt u ook uw wensen en verwachtingen kenbaar maken, zo weet je wat er gaat gebeuren.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Westzaan

Wij vinden uw huurder!

Via ons marketingsysteem publiceren wij woningen op alle huurwoningen websites in Nederland en belangrijke internationale expat websites. Daarnaast zal het pand de aandacht trekken via onze mailinglijst en sociale media. Daarom wordt het huis of appartement getoond aan een grote groep mensen die een huis zoeken. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij de juiste expertise ontwikkeld om huurders voor u te vinden!

Inmiddels hebben we goede relaties opgebouwd met veel internationale organisaties uit de Zaanstreek en de regio Amsterdam, waarvoor welvarende migranten naar Nederland zijn gekomen. Voor deze bedrijven, ziekenhuizen, expatorganisaties en universiteiten verzorgen wij rechtstreeks uw verblijf.

Door hun hoge inkomen zijn migranten doorgaans betrouwbare huurders en huren ze graag in de hogere huren. Omdat expats vaak tijdelijk (voor een paar jaar) in Nederland werken, zoeken ze vaak gemeubileerde woningen. Uw woning in Westzaan verhuren aan expats is hierdoor een ideale tijdelijke oplossing voor de middellange termijn!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Indien een kandidaat interesse heeft om uw woning in Westzaan te huren, wordt de kandidaat vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt, wordt er contact opgenomen met de kandidaat voor het maken van een afspraak. Ook kun je als verhuurder specifieke eisen stellen aan kandidaten. Denk aan de samenstelling of het inkomen van huurders. Wij zorgen ervoor dat het leaseproces soepel verloopt en er geen probleem is met de specifieke wensen.

Geïnteresseerden uit de kandidatenlijst zullen wij laten weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gekozen, verhuren wij uw woning. Hiervoor stellen we een huurovereenkomsten op en verzorgen wij de financiële afwikkeling en uiteraard de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Westzaan

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in vastgoed, wilt u een rijk rendement behalen zonder u zorgen te maken over administratief, financieel en technisch beheer.

Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning verzorgen. Voor het financiële beheer leggen wij een financiële administratie aan en beheren de borgsom. Maandelijks innen wij de huur bij de huurder. Wij zorgen ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur van ons ontvangt.

U kunt ervoor kiezen om al het contact met de huurder via Hendriks Housing te laten verlopen. Wij zijn een aanspreekpunt voor vragen, klachten of technische fouten. Wij verstrekken, controleren en begeleiden reparaties namens u. Zodat u snel kunt schakelen en wij kwaliteit leveren, werken wij met vaste onderaannemers. Daarnaast beheren wij uw woning alsof wij het pand bezitten. Het enige wat voor u resteert, is genieten van het extra inkomen

 

Waarom Hendriks Housing?

Verhuurmakelaar Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in Westzaan verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad