Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Wormer?

Wilt u een woning in Wormer verhuren? Hendrik Housing is dé verhuurmakelaar van Wormer en ervaren in het verhuren en beheren van woningen in Wormer.

Hendriks Housing heeft veel type woningen verhuurt in Wormer. Ons aanbod van woningen varieert en bestaat uit eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen, losse kamers en studio's. Deze worden voor zowel lange als korte periodes verhuurt.

Bij Hendriks Housing staat persoonlijk contact en langdurige relaties hoog in het vaandel. Wij hanteren persoonlijk contact doormiddel van een professionele aanpak, flexibiliteit en goede service. Zo gelden bij ons geen standaard kantoortijden en kunnen we bezichtigingen en andere afspraken ook ’s avonds én in het weekend ingepland worden. Dat is natuurlijk ideaal voor als u overdag geen tijd heeft door werk!

Heeft u het besluit gemaakt om uw woning in Wormer te verhuren? Dan wilt u dat dit goed gebeurt zonder al te veel zorgen. Wij nemen graag deze zorg van u weg en komen bij u langs voor uw mogelijkheden wat betreft het verhuur en beheer van uw woning. Naast het vrijblijvende adviesgesprek, informeren en voorzien wij u van de ins en outs van de verhuurmarkt. Ook weet u precies wat u van Hendriks Housing kan en mag verwachten. Tijdens het gesprek is er meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen en uw wensen en behoeftes vast te stellen, hierdoor weet u precies wat u te wachten staat. 

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Wormer

Wij vinden uw huurder!

Ons marketingsysteem is goed georganiseerd en we plaatsen uw woning op alle huurwoningen websites van Nederland én de belangrijke internationale expat websites. Overigens wordt uw woning op social media geplaatst en via mail kenbaar gemaakt aan al onze woningverhuur connecties. Wij beheersen een welbedreven netwerk kennis en zetten deze in om voor uw woning de geschikte huurder te vinden!

Uit de regio’s Zaanstreek en Amsterdam heeft Hendriks Housing veel relaties opgebouwd. Veel expats komen naar Nederland vanwege de goede internationale regelingen. Uw woning wordt direct aan de internationale bedrijven, ziekenhuizen, organisaties en universiteiten aangeboden.

Expats staan doorgaans bekend als betrouwbare huurders die door hun hoge inkomen in het hogere huursegment zitten. Expats verblijven vaak maar tijdelijk in Nederland en zijn op zoek naar een gemeubileerde woning. Uw woning in Wormer verhuren aan een expat is hierdoor een ideale oplossing!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

De mensen die geïnteresseerd zijn om uw woning in Wormer te huren, worden vooraf aan de selectie gescreend. Als de screening goed uitpakt, wordt er contact opgenomen met de kandidaat om een afspraak met u in te plannen. U kunt als verhuurder om specifiek eisen vragen als het aankomt op de huurders. Dit kan de samenstelling van de inwonende zijn of een bepaald minimum inkomen. Hendriks Housing zorgt voor een vlekkeloos verhuurproces. Komen hier specifieke eisen bij kijken? Dan is dat geen enkel probleem.

Aan de lijst met geïnteresseerden zullen wij laten weten dat zij in aanmerking komen voor uw woning. Wij zullen met u overleggen wie de juiste kandidaat is. Zodra dat is gelukt, zullen wij uw woning gaan verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Wormer

 

Vastgoedbeheer

Belegt u in vastgoed en bent u opzoek naar een goed rendement, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het administratieve, het financiële- en het technische beheer?

Wij verwelkomen u graag! Naast de verhuur van uw woning kunnen wij ook uw woning beheren. Het financiële beheer wordt middels een financiële administratie gedaan en beheren wij de borgsom. De huurder maakt maandelijks het juiste huurbedrag naar ons over. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur ontvangt.

Contact met huurders verloopt via Hendriks Housing. Wij helpen bij problemen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij. Via onze vaste onderaannemers kunnen we snel schakelen en vakkundig assisteren. Hendriks Housing beheert uw huis alsof ze de eigenaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing staat garant voor een zorgeloze verhuur! Bent u als vastgoedeigenaar op zoek naar betrouwbare huurders om de hoogste markthuur te krijgen tegen een gunstige prijs? Dan bent u bij Hendriks Housing aan het juiste adres. Wij zijn de leasemakelaar van Wormer en nemen het gehele leasetraject op ons! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Met behulp van ons verhuurnetwerk en onze professionele marketingstrategie vinden wij Hendriks Housing de juiste huurder voor uw woning!

Wilt u uw woning in Wormer verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder zorgen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad