Woning verhuren in Wormer?

Wilt u uw woning in Wormer verhuren? Hendrik Housing is dé verhuurmakelaar van Wormer en expert in het verhuren en beheren van woningen in Wormer.

Wij van Hendriks Housing verhuren elk type woning in Wormer. Ons aanbod van woningen variëreert van eengezinswoningen,vrijstaande woningen, appartementen, losse kamers en studio's. Deze worden voor zowel lange als korte periodes verhuurt.

Hendriks Housing staat voor persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties. Dit doen wij met behulp van onze professionele aanpak,flexibiliteit en service. Zo gelden voor ons geen standaard kantoortijden. Bezichtigingen en andere afspraken kunnen ook ’s avonds én in het weekend ingepland worden. Perfect voor als u overdag werkt!

Besluit u om een woning is Wormer te verhuren, ontzorgen wij u volledig. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur en beheer van uw woning te bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Naast dat u na het adviesgesprek de ins en outs van de verhuurmarkt kent, informeren wij u ook over wat u van ons als Hendriks Housing kan verwachten. Bij het gesprek is er vanzelfsprekend ook ruimte voor uw wensen en verwachtingen en weet u precies wat u te wachten staat.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Wormer

Wij vinden uw huurder!

Met behulp van ons marketingsysteem plaatsen wij uw woning op alle huurwoningen websites van Nederland én de belangrijke internationale expat websites. Hiernaast wordt uw woning op onze social media geplaatst en via de mail verstuurd naar al onze woning verhuur connecties. Dit zorgt voor een groot bereik aan mensen die een verhuur woning zoeken. Met onze vele connecties beheersen wij de juiste netwerk expertises, die wij toepassen om voor u een huurder te vinden!

Hendriks Housing heeft veel relaties opgebouwd met internationale bedrijven uit de regio's Zaanstreek en Amsterdam, waarvoor veel expats naar Nederland komen. Uw woning wordt direct aan deze bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten aangeboden.

Expats zijn vaak betrouwbare huurders die door hun hoge inkomen in het hogere huursegment zitten. Expats zijn doorgaands tijdelijk in Nederland en zijn vaak op zoek naar gemeubileerde woningen. Uw woning in Wormer verhuren aan een expat is hierdoor een ideale oplossing!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Indien er mensen geïnteresseerd zijn om uw woning in Wormer te huren, wordt de kandidaat vooraf gescreend. Als de screening goed uitpakt, wordt er contact opgenomen met de kandidaat om een afspraak met u in te plannen. U kunt als verhuurder specifiek eisen aan de huurder stellen. Dit kan de samenstelling van de huurders zijn of het inkomen. Hendriks Housing zorgt evoor een vlekkeloos verhuurproces. Komen hier specifieke eisen bij kijken is dat geen enkel probleem.

Aan de lijst met geïnteresseerden zullen wij laten weten dat zij in aanmerking komen voor uw woning. Wij zullen met u overleggen wie de juiste kandidaat is. Zodra dat is gelukt, zullen wij uw woning gaan verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht

 

Huis verhuren Wormer

 

Vastgoedbeheer

Belegt u in vastgoed en bent u opzoek naar een goed rendement? Zonder dat u zich druk hoeft te maken over het administratieve, het financiële- en het technische beheer.

Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kunnen wij ook uw woning beheren. Het financiële beheer wordt middels een financiële administratie gedaan en beheren wij de borgsom. De huurder maakt maandelijks het juiste huurbedrag naar ons over. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur ontvangt.

Contact met huurders verloopt via Hendriks Housing. Wij helpen bij problemen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij. Via onze vaste onderaannemers kunnen we snel schakelen en vakkundig assisteren. Hendriks Housing beheert uw huis alsof ze de eigenaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing staat garant voor een zorgeloze verhuur! Bent u als vastgoedeigenaar op zoek naar betrouwbare huurders om de hoogste markthuur te krijgen tegen een gunstige prijs? Dan bent u bij Hedriks Housing aan het juiste adres. Wij zijn de leasemakelaar van Wormer en nemen het gehele leasetraject op ons! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Met behulp van ons verhuurnetwerk en onze professionele marketingstrategie vinden wij Hendriks Housing de juiste huurder voor uw woning!

Wilt u uw woning in Wormer verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder zorgen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:

Amsterdam - Assendelft - Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan -Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad