Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Wormerveer?

Heeft u een woning gevestigd in Wormerveer en wilt u deze verhuren? Kies dan voor de diensten van Hendriks Housing. In Wormerveer staan wij bekend als verhuurmakelaar en specialist in het beheren en verhuren van woningen.

Uw woning, maakt niet uit wat voor type woning, kunnen wij voor u verhuren. Ons aanbod aan woningen loopt uiteen en we zijn erg divers. Het aanbod varieert van studio’s, appartementen, losse kamers, vrijstaande woningen tot eengezinswoningen. Wij verhuren voor zowel lange als korte periodes.

Hendriks Housing staat voor een persoonlijke benadering en langdurige en duurzame relaties. Onze proactieve houding, aanpak, service en flexibele werkwijze, garandeert u top service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunt u ook afspraken maken en bezichtigen in het weekend of ’s avonds. Optimaal voor als u met kantoortijden werkt!

Wanneer u uw woning in Wormerveer wilt verhuren, neemt Hendriks Housing de zorg van u volledig weg. Wij komen bij u langs en voorzien u van een vrijblijvend advies tijdens ons gesprek. Het advies betrekt de mogelijkheden tot de verhuur en beheer van uw woning. Tevens informeren wij u tijdens dit adviesgesprek over wat u als verhuurder van ons kan verwachten en u wordt ingelicht over de ins en outs van de huurmarkt. Het spreekt voor zich dat u tijdens dit gesprek uw wensen, behoeftes en voorkeuren kunt aangeven, zo weet u precies wat de verwachtingen zijn. 

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Wormerveer

Wij vinden uw huurder!

Wij publiceren middels ons marketingsysteem de verhuurde woningen op alle huurwoning websites van Nederland én de belangrijkste internationale websites voor expats. Daarnaast wordt uw woning onder de aandacht gebracht via een maillijst en onze sociale media. Uw woning wordt door onze wegen aan een grote groep woningzoekenden getoond. Ons uitgebreide netwerk heeft ons ontwikkeld tot een expert en deze expertise passen wij toe om voor u een verhuurder te vinden!

Wij hebben door de jaren heen duurzame relaties opgebouwd met een netwerk aan internationale organisaties uit de regio Zaanstreek en Amsterdam. Uw woning wordt rechtsreeks aangeboden aan deze bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en overige relevante organisaties.

Expats zijn goede huurders. Wegens hun goede inkomen zijn het veelal betrouwbare en respectvolle huurders die graag huren in een hoog segment huren. Aangezien buitenlandse huurders vaak tijdelijk verblijven in Nederland (vaak een paar jaar), zijn zij op zoek naar een gemeubileerde woning. Expats kunnen hierdoor de ideale huurder zijn voor uw woning in Wormerveer! 

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in uw woning worden vooraf gescreend. Als het screen proces goed verloopt en de kandidaat is geschikt, wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. U kunt van te voren bepaalde eisen en voorwaarden stellen aan de kandidaat. Denk bijvoorbeeld aan het samengestelde inkomen van de huurder(s). Specifieke eisen zijn geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat (ver)huurproces goed verloopt.

Uit de lijst met kandidaten zullen wij de geschikte laten weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u de juiste kandidaat hebben gevonden, gaan wij de woning voor u verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor een goed verloop van de financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Wormerveer

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in onroerend goed streeft u naar een goed rendement. Het liefst zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het administratieve-, het financiële- en het technische beheer.

Dat komt goed uit! Naast de verhuur van uw woning kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning verzorgen. Voor het financiële beheer leggen wij een financiële administratie aan en beheren we de borgsom. Ook innen wij maandelijks het huurbedrag bij de huurder. U ontvangt door onze werkwijze maandelijks de te ontvangen huur.

Het contact tussen huurder en verhuurder loopt veelal via Hendriks Housing. Bij vragen, klachten, storingen of overige opmerkingen zijn wij aanspreekbaar. Daarnaast verstrekken, begeleiden en controleren wij reparaties namens u. Wij schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw woning wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaar zijn. Het enige wat voor u nog resteert is genieten van de maandelijkse inkomsten!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in Wormerveer verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad