Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Zaandijk?

Woning in Zaandijk verhuren? En op zoek naar een verhuurmakelaar? Hendrik Housing is dé verhuurmakelaar van Zaandijk en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Zaandijk.

Bij Hendriks Housing hebben we met elk type woning te maken. Ons aanbod varieert en bij ons treft u eengezinswoningen, losse kamers, studio’s, vrijstaande woningen en appartementen. Ook de periode van verhuur kan variëren in zowel lange als korte periodes.

Met behulp van een professionele aanpak, service en een grote flexibiliteit, zorgen wij ervoor dat Hendriks Housing staat voor persoonlijk contact en het opbouwen van stabiele relaties. Hendriks Housing werkt niet met standaard kantooruren. Bezichtigingen en andere afspraken kunnen ook ’s avonds én in het weekend ingepland worden. Perfect voor als u overdag werkt!

Besluit u om een woning in Zaandijk te verhuren, ontzorgen wij u volledig. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur en beheer van uw woning te bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Naast dat u na het adviesgesprek de ins en outs van de verhuurmarkt kent, informeren wij u ook over wat u van ons als Hendriks Housing kan verwachten. Bij het gesprek is er vanzelfsprekend ook ruimte voor uw wensen en verwachtingen en weet u precies wat u te wachten staat.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Zaandijk

Wij vinden uw huurder!

Met de hulp van ons marktkundig systeem zorgen wij ervoor dat uw woning op elke (ver)huurwoningen websites van Nederland komt te staan. Hierbij worden ook de belangrijke internationale expat websites meegenomen. Ook wordt uw woning op de social media van Hendriks Housing geplaatst en via de mail verstuurd naar alle woning verhuur connecties die we hebben. Dit gehele proces zorgt voor een groot bereik aan mensen dat op zoek zijn naar huurwoning. Met en door onze vele connecties bevatten wij het juiste netwerk om voor u een huurder te vinden!

Hendriks Housing heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met internationale bedrijven. Deze komen uit de regio's Zaanstreek en Amsterdam, er komen veel expats naar Nederland door dit uitgebreide netwerk. Uw woning wordt direct aan internationale bedrijven, ziekenhuizen, expat organisaties en universiteiten aangeboden.

Expats hebben over het algemeen een hoog inkomen en huren in het duurdere segment, deze factoren maken ze doorgaans een betrouwbare huurder. Zij vestigen zich vaak tijdelijk in Nederland en zijn op zoek naar gemeubileerde woningen voor een kortere periode van een jaar of twee. Uw woning in Zaandijk verhuren aan expats is hierdoor de ideale oplossing! 

 

Kandidaten voor de huur van de woning

De geïnteresseerde kandidaten van uw woning in Zaandijk worden van te voren goed gescreend. Wanneer het screenen goed verloopt en er geen complicaties zijn, wordt er contact opgenomen met u en de kandidaat om een afspraak in te plannen. U als verhuurder kunt bepaalde eisen stellen aan het selecteren van uw kandidaten. Dit kan bijvoorbeeld de opbouw van het gezin of het inkomen zijn. Hendriks Housing zorgt voor een vlekkeloos proces, ook als er specifieke eisen bij komen kijken.

De lijst met geïnteresseerden worden op de hoogte gebracht dat zij in aanmerking komen voor uw huurwoning. Wij zullen met u overleggen wie de juiste kandidaat is. Zodra dat is gelukt, zullen wij uw woning gaan verhuren. Hiervoor stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste financiële afhandeling en natuurlijk de sleuteloverdracht.

 

Huis verhuren Zaandijk

 

Vastgoedbeheer

Zit u in het vastgoed en verlangt u naar een goed rendement, zonder dat u zich al te druk hoeft te maken over het administratieve, financiële- en technische beheer?

Hendriks Housing kan je hierbij helpen! Naast het verhuren van uw woning, kunnen wij ook het beheer van uw woning regelen. Het financiële beheer wordt middels een financiële administratie gedaan en wij beheren de borgsom. De huurder maakt maandelijks het juiste huurbedrag naar ons over. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur ontvangt.

Het contact met de huurder loopt via Hendriks Housing. Wij bieden hulp bij vragen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verstrekken, begeleiden en controleren wij reparaties. Met onze vaste onderaannemers kunnen wij snel schakelen en professionele hulp leveren. Hendriks Housing beheert uw woning alsof wij zelf de eigenaar zijn. U hoeft alleen nog maar te genieten van de maandelijkse inkomsten!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een zorgeloze verhuurperiode! Bent u als vastgoed eigenaar op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs tegen een gunstig tarief? Dan bent u bij Hendriks Housing op het juiste adres. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Zaandijk en nemen het gehele verhuurproces op ons. Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Met behulp van ons verhuur netwerk en onze professionele marketingstrategie vinden wij van Hendriks Housing de juiste huurkandidaten voor uw woning!

Wilt u uw woning in Zaandijk verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder zorgen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad