Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren Zaanstad

Wilt u uw huis of woning in Zaanstad verhuren? Neem dan contact op met Hendriks Housing. Wij zijn dé verhuurmakelaar van de Zaanstad en specialist in verhuur en beheer van woningen in Zaanstad.

Wij kunnen voor u elk type woning verhuren in de Zaanstad. De woningen die wij aanbieden variëren van eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen tot aparte slaapkamers en studio's, die we voor korte én lange tijd verhuren.

Wij staan ​​voor persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties. Met onze proactieve aanpak, onze service en onze flexibiliteit staan ​​wij volledig voor u klaar, zodat het verhuren van uw woning of huis vlekkeloos zal aflopen. Wij hanteren geen standaard kantooruren. Zo kunnen ook 's avonds en in het weekend bezoeken en andere afspraken ingepland worden. Ideaal als u overdag werkt of andere bezigheden heeft!

Hendriks Housing ontzorgt u volledig wanneer u uw woning verhuurd in Zaanstad. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor het verhuren en beheren van uw woning. In dit gesprek willen wij u laten weten wat u van ons als verhuurder kunt verwachten, evenals de ins en outs van de huurmarkt. Uiteraard kunt u ook uw wensen en verwachtingen aangeven. Zo weet u precies wat u te wachten staat.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

Huizen of woningen verhuren is onze specialiteit

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Zaanstad

Wij vinden uw huurder!

Via ons marketingsysteem publiceren wij woningen op alle huurwoningen websites in Nederland en grote internationale expat websites. Daarnaast trekt de woning de aandacht via onze mailinglijst en social media. Hierdoor worden ons aanbod aan huizen aan een groot aantal kopers aangeboden. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij de juiste expertise ontwikkeld en kunnen wij huurders voor u vinden!

Inmiddels hebben we goede relaties opgebouwd met veel internationale organisaties in de Zaanstreek en Amsterdam en zijn er expats naar Nederland gekomen door de mogelijkheden die we bieden. Wij stellen uw eigendom rechtstreeks ter beschikking aan deze bedrijven, ziekenhuizen, buitenlandse organisaties en universiteiten.

Door het hoge inkomen dat expats doorgaans hebben, zijn het betrouwbare huurders en huren ze graag in het hogere segment. Omdat expats vaak tijdelijk (voor meerdere jaren) in Nederland werken, zoeken ze vaak gemeubileerde woonruimtes. Uw woning in de Zaanstreek verhuren aan expats is daarom op middellange termijn een ideale tijdelijke oplossing!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Indien er een kandidaat is die interesse heeft om uw woning in de Zaanstreek te huren, wordt de kandidaat vooraf gescreend. Als de voorselectie goed verloopt, nemen we contact op met de kandidaat voor het maken van een afspraak. Als eigenaar kunt u ook specifieke eisen stellen aan kandidaten. Denk aan de samenstelling van het gezin of het inkomen van huurders. Wij zorgen ervoor dat het leaseproces soepel verloopt en er geen problemen zijn met specifieke wensen.

Uit de lijst met aanvragen laten wij de meest geschikte partijen weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, verhuren wij uw woning. Hiervoor hebben wij een huurcontract opgesteld en nemen wij de verantwoordelijkheid voor de financiële afwikkeling en de sleuteloverdracht op ons.

 

Huis verhuren Zaanstad

 

Vastgoedbeheer

Wanneer u investeert in vastgoed of een extra woning bezit, wilt u een rijk rendement behalen over deze woning, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratief, financieel en technisch beheer.

Dat komt goed uit! Naast het verhuren van uw extra woonruimte kan Hendriks Housing ook de woning voor u beheren. Op het gebied van financieel beheer hebben we een afdeling opgezet om uw woning financieel beter te beheren. Maandelijks incasseren wij de huur. Wij zorgen ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur ontvangt.

Alle contact met huurders verloopt via Hendriks Housing. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen, klachten en technische storingen. Wij leveren, begeleiden en inspecteren reparatieopdrachten namens u. Wij werken met vaste onderaannemers om snel te kunnen schakelen en kwalitatief hoogwaardige service te leveren. Wij beheren uw eigendom alsof wij het zelf bezitten. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw maandelijkse inkomen!

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt ervoor dat de verhuurperiode zorgeloos verloopt. Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs én tegen een gunstig tarief. Hendriks Housing is uw partner in het gehele verhuurtraject. Wij zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij de juiste huurkandidaten voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning in de Zaanstad verhuren? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op; wij bieden u een verhuurproces zonder gedoe!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad