Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

over hendriks housing

Over ons
Welkom bij Hendriks Housing

Scroll voor meer

over hendriks housing

Hendriks Housing is een makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het huren, verhuren en beheren van woningen in Groot-Amsterdam. 

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en het opbouwen van langdurige relaties. Uw zorgen uit handen nemen, dat is wat wij doen.

Wij hanteren geen standaard kantoortijden. Zo kunnen bezichtigingen en andere afspraken ook ’s avonds én in het weekend worden ingepland. Ideaal voor als u overdag werkt. Ons streven is om uw woning binnen 2 weken te verhuren. Wij staan voor een verhuurproces zonder gedoe.

Onze opdrachtgevers zijn beleggers met meerdere panden en particulieren met een tweede woning of die tijdelijk naar het buitenland gaan. Hierin maakt Hendriks Housing het verschil doordat wij een jong, fris en gedreven team zijn. 

U kunt natuurlijk altijd telefonisch, per mail of via het onderstaande contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen.

 Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms