Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

over hendriks housing

Over ons
Welkom bij Hendriks Housing

Scroll voor meer

over hendriks housing

Op zoek naar een woning in (de omgeving van) Amsterdam? Wij helpen je graag! 

In de huidige competitieve huurmarkt kan het lastig zijn om een geschikte huurwoning te vinden. Bespaar jezelf een langdurige zoektocht en meld je aan! Ons team van professionals met jarenlange ervaring, een groot netwerk en kennis van de huidige woningmarkt gaan voor jou op zoek naar de juiste woning. Op basis van No Cure No Pay verzorgen wij het gehele traject, vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Bespaar jezelf een langdurige zoektocht en schakel Hendriks Housing in!

Waarom een aanhuurmakelaar?

Een goed voortraject is essentieel voor het vinden van een geschikte woning. Daarbij is het belangrijk dat al jouw woonwensen duidelijk in kaart worden gebracht. Deze wensen worden samen met alle relevante documenten meegenomen in een gepersonaliseerd profiel. We zoeken en bezichtigen woningen en zodra de geschikte woning is gevonden, zullen wij een professioneel en aantrekkelijk voorstel opstellen en indienen. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen om de beste huurprijs en zorgen wij ervoor dat alles juridisch en contractueel goed in elkaar steekt. Het is onze missie als aanhuurmakelaar om voor jou de geschikte woning te vinden voor de beste prijs!Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms