over hendriks housing

Over ons
Welkom bij Hendriks Housing

over hendriks housing

Hendriks Housing is een makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het huren, verhuren en beheren van woningen in Noord-Holland. 

In een tijd van automatisering staan wij voor persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties. Middels onze proactieve aanpak, service en flexibiliteit zijn wij u geheel van dienst. Uw zorgen uit handen nemen, dat is wat wij doen.

Wij zijn altijd te bereiken en hanteren geen standaard kantoortijden. Zo kunnen bezichtigingen en andere afspraken ook ’s avonds én in het weekend worden ingepland. Ideaal voor als u overdag werkt.

Onze opdrachtgevers zijn beleggers en particulieren. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot losse kamers.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verhuren of huren van een woning, kijk dan even op de ‘’verhuren’’ of ‘’huren’’ pagina. U kunt natuurlijk altijd telefonisch, per mail of via het onderstaande contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u dan stap voor stap onze werkwijze én wat u van ons kunt verwachten uitleggen. Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms