Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Verhuurmakelaar Amsterdam

Het kan voor u aantrekkelijk zijn om uw woning in Amsterdam te verhuren. Het verhuren van uw woning is echter niet zo simpel als het lijkt en er komt veel bij kijken. Wilt u uw woning in Amsterdam verhuren? Schakel dan Hendriks Housing in, wij zijn dé verhuurmakelaar in Amsterdam. We zijn specialist in het verhuren en beheren van woningen in Amsterdam en omstreken.

Hendriks Housing staat voor een persoonlijke benadering, een langdurige relatie en expertise in het verhuren van woningen. Onze proactieve houding, werkwijze, dienstverlening en flexibele werkwijze zorgen voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunt u ook in het weekend of 's avonds een afspraak maken en bezichtigen.

Opzoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam die alle soorten woningen verhuurd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot losse kamers en studio's, welke wij voor zowel lange als korte periodes verhuren.

Wanneer u uw woning in Amsterdam wilt verhuren, kan verhuurmakelaar Hendriks Housing uw zorgen volledig uit handen nemen. Tijdens het eerste gesprek ontvangt u van ons advies. Het initiële voorstel beschrijft mogelijkheden voor het huren en beheren van uw woning. Tijdens het adviestraject vertellen we u wat u van ons als verhuurder mag en kunt verwachten. Wij weten hoe we succesvol moeten verhuren en deze informatie delen wij graag. Tijdens dit gesprek is er ook ruimte om uw wensen, behoeftes en voorkeuren te bespreken.

 

Waarom verhuurmakelaar Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Amsterdam

Wenselijke verhuurmakelaar!

Een verhuurmakelaar heeft als opdracht om een wenselijk verhuur traject te creëren. Naast het ontzorgen van de verhuurder, is het de taak om een gepaste huurder te vinden. Hendriks Housing gebruikt marketingsysteem om huurwoningen te publiceren op alle huurwoning websites in Nederland. Daarnaast trekt uw woning de aandacht via mailinglijsten, social media en internationale websites. Uw woning getoond aan een grote groep woningzoekenden. Wij zijn de verhuurmakelaar in Amsterdam met een uitgebreid netwerk en veel kennis!

Door de jaren heen hebben we duurzame relaties opgebouwd met gevarieerd netwerk. Dit netwerk bestaat uit internationale organisaties in de Zaanstreek en de regio Amsterdam. Uw huisvesting wordt rechtstreeks aan deze bedrijven verstrekt, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en andere gerelateerde organisaties.

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Geïnteresseerde kandidaten worden vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt en de kandidaat blijkt geschikt, nemen we contact op om een afspraak te maken. U kunt vooraf bepaalde eisen stellen aan uw kandidaat en de voorwaarden. Er zijn geen problemen met de specifieke eisen en we garanderen een soepel verloop van het verhuurtraject.

Uit de kandidatenlijst laten wij de juiste mensen weten dat zij in aanmerking komen voor de woning. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, gaan wij de woning voor u verhuren. Hiervoor hebben wij een huurovereenkomst opgesteld en zorgen wij voor een gemoedelijk verloop van de financiële afwikkeling en sleuteloverdracht.

Huis verhuren Amsterdam

Vastgoedbeheer

U bezit vastgoed, dit kan uw eigen woning zijn of u investeert in onroerend goed. Hoe dan ook, uw doel is zo met zo min mogelijk inspanningen en goed rendement te behalen. Een verhuurmakelaar houdt zich bezig met het administratief, financieel en technisch beheer.

Naast het verhuren van woningen kan Hendriks Housing ook het beheer van de woning voor haar rekening nemen. Om het financieel beheer soepel te laten verlopen hebben we een afdeling financieel beheer opgericht, deze beheert deposito's. Ook incasseren wij maandelijks de huur van uw huurder.

De verbinding tussen huurders en verhuurders verloopt meestal via Hendriks Housing. Voor problemen, klachten, storingen of andere zaken zijn wij zeer aanspreekbaar. Daarnaast verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij alles wat niet klopt. We schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw eigendom wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaren zijn. De rest is genieten van het maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een vlot en zorgeloze huurperiode. Als verhuurder bent u op zoek naar betrouwbare huurders met de hoogst haalbare markthuur en voorkeursprijzen. Hendriks Housing is uw partner gedurende het hele verhuurproces. Wij regelen alles wat hiermee te maken heeft. Door ons netwerk en actieve marketingstrategie weten wij de juiste huurder voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning verhuren in Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij zijn dé verhuurmakelaar bij u in de buurt:

Amstelveen Amsterdam - Zaandam - Zaanstad