Verhuurmakelaar Zaandam

Een woning verhuren in Zaandam kan voor u heel aantrekkelijk zijn. Uw huis verhuren is echter niet zo eenvoudig als het lijkt en er komt veel bij kijken. Wilt u uw woning verhuren in Zaandam? Neem dan contact op met Hendriks Housing, wij zijn de verhuurmakelaar van Zaandam. Wij zijn experts in het verhuren en beheren van woningen in Zaandam en omstreken.

Hendriks Housing staat voor persoonlijke benadering, langdurige relaties en expertise in het verhuren van woonruimtes. Onze proactieve houding, snelle werkwijze, uitstekende dienstverlening en flexibele werkwijze zorgen voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunnen onze (ver)huurders ook in het weekend of 's avonds een afspraak maken om woningen te bezichtigen.

Op zoek naar een verhuurmakelaar voor het verhuren van alle soorten woningen in Zaandam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot zelfstandige kamers en studio's, die wij voor lange en korte termijn verhuren, de keuze is aan u!

Als u uw huis in Zaandam wilt verhuren, kan de verhuurmakelaar Hendriks Housing u helpen bij het oplossen van al uw zorgen. Tijdens het eerste gesprek ontvang je onze suggesties. Het oorspronkelijke voorstel beschrijft de mogelijkheden voor het verhuren en beheren van de woning. Tijdens het adviestraject vertellen wij u wat u als verhuurder van ons kunt en mag verwachten. Wij weten hoe we succesvol kunnen verhuren en delen deze informatie graag. Tijdens dit gesprek kunt u ook uw wensen, behoeften en voorkeuren bespreken.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Zaandam

Wij vinden uw huurder!

Het is de taak van de leaseagent om het ideale leaseproces te creëren. Naast het verminderen van de lasten voor verhuurders, is het vinden van geschikte huurders ook een opgave. Hendriks Housing maakt gebruik van een marketingsysteem om huurwoningen te publiceren op alle huurwoningenwebsites in Nederland. Daarnaast trekt uw woning de aandacht via mailinglijsten, sociale media en internationale websites. Toon uw woning aan een grote groep woningzoekenden. Wij zijn de leasingagent van Zaandam, met een uitgebreid netwerk en rijke kennis!

Door de jaren heen hebben we duurzame relaties opgebouwd met verschillende netwerken. Het netwerk bestaat uit internationale organisaties gevestigd in de regio's Zaanstreek en Amsterdam. Uw huisvesting wordt rechtstreeks verstrekt aan deze bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en andere gerelateerde organisaties.

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Geïnteresseerde kandidaten zijn vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt en de kandidaat er geschikt uitziet, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. U kunt vooraf bepaalde eisen stellen aan uw kandidaten en voorwaarden. Er is geen probleem met de specifieke eisen en wij garanderen een soepel verloop van het leaseproces.

Uit de kandidatenlijst laten we de juiste mensen weten dat ze in aanmerking komen voor woonruimte. Zodra wij in overleg met u een geschikte kandidaat hebben gevonden, gaan wij de woning voor u verhuren. Hiervoor hebben wij een huurovereenkomst opgesteld en gezorgd voor een prettige financiële afwikkeling en sleuteloverdracht.

Huis verhuren Zaandam

Vastgoedbeheer

U bezit onroerend goed, dit kan uw eigen huis zijn of u kunt beleggen in een pand of appartement. Het doel is in ieder geval om zo min mogelijk werk te verrichten en een goed rendement te behalen. De leasingagent is verantwoordelijk voor het administratief, financieel en technisch beheer.

Naast het verhuren van woningen kan Hendriks Housing ook het woningbeheer op zich nemen. Om het financieel beheer vlot te laten verlopen, hebben we een afdeling financieel beheer opgericht om de deposito's te beheren. Ook incasseren wij maandelijks de huur van uw huurders.

De verbinding tussen huurders en verhuurders verloopt vrijwel altijd via Hendriks Housing. Bij problemen, klachten, storingen of andere zaken zijn wij zeer goed bereikbaar. Daarnaast verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij alles wat niet klopt. We schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw eigendom wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaren zijn. De rest is genieten van het maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een vlot en zorgeloze huurperiode. Als verhuurder bent u op zoek naar betrouwbare huurders met de hoogst haalbare markthuur en voorkeursprijzen. Hendriks Housing is uw partner gedurende het hele verhuurproces. Wij regelen alles wat hiermee te maken heeft. Door ons netwerk en actieve marketingstrategie weten wij de juiste huurder voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning verhuren in Zaandam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij zijn dé verhuurmakelaar bij u in de buurt:

Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad