Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Verhuurmakelaar Zaandam

Een woning verhuren in Zaandam kan voor u erg aantrekkelijk zijn. Uw woning verhuren is echter niet zo eenvoudig als het lijkt en er komt veel bij kijken. Uw woning verhuren in Zaandam? Neem dan contact op met Hendriks Housing, wij zijn de verhuurmakelaar Zaandam. Wij zijn experts in het verhuur en het beheren van woningen in Zaandam en omstreken.

Hendriks Housing staat voor een persoonlijke aanpak, langdurige relaties en expertise in het verhuren van woonruimtes. Onze proactieve houding, snelle werkstijl, uitstekende service en flexibele werkwijze zorgen voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunnen onze huurders en verhuurders ook in het weekend of in de avond bezichtigingen boeken.

Op zoek naar een verhuurmakelaar voor het verhuren van alle soorten woningen in Zaandam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden woningen variërend van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot individuele kamers en studio's, wij bieden lange en korte termijn verhuur, de keuze is aan u!

Wilt u uw woning verhuren in Zaandam, dan kan verhuurmakelaar Hendriks Housing u helpen met al uw vragen. Tijdens uw eerste gesprek krijgt u ons advies. Het oorspronkelijke voorstel beschreef de mogelijkheden voor het huren en beheren van het pand. Tijdens het adviestraject vertellen we je wat je van ons als host kan en mag verwachten. Wij weten hoe we succesvol kunnen verhuren en delen deze informatie graag. Tijdens dit gesprek kunt u ook uw wensen, behoeften en voorkeuren bespreken.

 

Waarom verhuurmakelaar Hendriks Housing?

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Zaandam

Wenselijke verhuurmakelaar!

Het creëren van het ideale verhuurproces is de taak van de verhuurmakelaar. Naast het verlichten van de last voor verhuurders, kan het vinden van geschikte huurders ook een uitdaging zijn. Hendriks Housing maakt gebruik van een marketingsysteem om huurwoningen te publiceren op alle huurwoningenwebsites in Nederland. Daarnaast trekt uw woning de aandacht via mailinglijsten, social media en internationale websites. Laat uw huis zien aan een menigte woningzoekenden. Wij zijn verhuurmakelaars in Zaandam met een uitgebreid netwerk en veel kennis!

Door de jaren heen hebben we duurzame relaties opgebouwd met verschillende netwerken. Het netwerk bestaat uit internationale organisaties gevestigd in de Zaanstreek en Amsterdam. Uw huisvesting wordt rechtstreeks verstrekt aan deze bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen, expats, universiteiten en andere gerelateerde organisaties.

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Geïnteresseerde kandidaten worden vooraf gescreend. Als de screening goed verloopt en de kandidaat geschikt lijkt, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak. U kunt vooraf bepaalde eisen en voorwaarden stellen aan uw kandidaten. Er is geen probleem met de specifieke eisen, wij garanderen een soepel verloop van het leaseproces.

We laten de juiste mensen uit de shortlist weten dat ze in aanmerking komen voor woonruimte. Nadat we met u hebben onderhandeld om een ​​geschikte kandidaat te vinden, verhuren we de woning voor u. Hiervoor hebben wij een huurovereenkomst opgesteld en gezorgd voor een prettige financiële afwikkeling en sleuteloverdracht.

Huis verhuren Zaandam

Vastgoedbeheer

U bezit onroerend goed, dit kan uw eigen huis zijn, een vastgoedbelegging of condo. Hoe dan ook, het doel is om zo min mogelijk werk te doen en een goed rendement te behalen. Vastgoedbeheerders zijn verantwoordelijk voor het administratief, financieel en technisch beheer.

Naast huurwoningen kan Hendriks Housing ook verantwoordelijk zijn voor het woningbeheer. Om ervoor te zorgen dat het financieel beheer soepel verloopt, hebben we een afdeling financieel beheer opgericht om de deposito's te beheren. Ook rekenen wij uw huurders maandelijkse huur.

De verbinding tussen huurders en verhuurders verloopt vrijwel altijd via Hendriks Housing. Bij problemen, klachten, storingen of andere zaken kunt u ons gemakkelijk bereiken. Ook verzorgen, instrueren, controleren en repareren wij alles wat niet in orde is. We schakelen snel en werken met onderaannemers die kwaliteit leveren. Uw eigendom wordt beheerd en verzorgd alsof wij zelf de eigenaren zijn. Het enige dat overblijft is genieten van het inkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing zorgt voor een vlot en zorgeloze huurperiode. Als verhuurder bent u op zoek naar betrouwbare huurders met de hoogst haalbare markthuur en voorkeursprijzen. Hendriks Housing is uw partner gedurende het hele verhuurproces. Wij regelen alles wat hiermee te maken heeft. Door ons netwerk en actieve marketingstrategie weten wij de juiste huurder voor uw woning te vinden!

Wilt u uw woning verhuren in Zaandam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij zijn dé verhuurmakelaar bij u in de buurt:

Amstelveen Amsterdam - Zaandam - Zaanstad