Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

home

Huren
Zoek voor mij!

Scroll voor meer

interieur

Ben je op zoek naar een woning in Amsterdam en omgeving? En zou je het fijn vinden om hier begeleiding in te krijgen? Bij ons kan je een zoekopdracht uitzetten. Hendriks Housing wordt dan jouw partner bij het vinden van een geschikte woning.

Wij begeleiden je graag in het gehele traject. Middels jouw zoekopdracht gaan wij specifiek, op basis van jouw woonwensen, op zoek naar jouw nieuwe thuis in Amsterdam en omgeving.

Wij zijn altijd te bereiken en hanteren geen standaard kantoortijden. Zo kunnen bezichtigingen en andere afspraken ook ’s avonds én in het weekend worden ingepland. Ideaal voor als je overdag werkt.

Wil je dat wij specifiek voor u op zoek gaan naar een woning? En wil je begeleiding in het gehele traject? Vul dan het inschrijfformulier in of stuur een mail naar huren@hendrikshousing.nl en wij doen je graag een passend voorstel.

ja dat wil ik!