Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

home

Beheer
Een goed rendement, zonder zorgen

Scroll voor meer

interieur

Als u belegt in vastgoed wilt u graag een goed rendement, zonder zorgen over het administratieve, financiële en technische beheer.

Dat komt goed uit! Want naast het verhuren van uw woning bieden wij ook aan om het beheer van de woning te regelen. Uiteraard zijn wij in dat geval het eerste aanspreekpunt voor de huurders en zijn wij altijd te bereiken bij vragen, klachten en storingen. Wij werken met vaste onderaannemers zodat wij snel kunnen schakelen en kwaliteit kunnen leveren. 

Wij beheren uw woning alsof wij zelf de eigenaar zijn. Het enige wat u resteert is genieten van de maandelijkse inkomsten!

Benieuwd welk pakket het best bij u past? U kunt telefonisch, per mail of via het onderstaande contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over beheer?

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms