Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren in Landsmeer?

Wilt u een huis of woning verhuren in Landsmeer? Hendrik Housing is de verhuurmakelaar van Landsmeer en heeft ruime ervaring in het verhuren en beheren van woningen in Landsmeer.

Hendriks Housing heeft vele soorten woningen te huur in Landsmeer. Onze woningen variëren in omvang, waaronder eengezinswoningen, vrijstaande woningen, appartementen, vrijstaande kamers en studio's. Dit zijn verhuurwoningen voor lange en korte termijn.

Bij verhuurmakelaar Hendriks Housing zijn persoonlijke connecties en langdurige relaties cruciaal. Wij maken gebruik van persoonlijk contact door professionele werkwijze, flexibiliteit en goede service. Zo zijn er bij ons geen standaard spreekuren en kunnen wij ook woninginspecties en andere afspraken in de avonduren en in het weekend regelen. Als u overdag geen tijd heeft door werk, is dit natuurlijk de ideale keuze!

Heeft u besloten uw huis in Landsmeer te verhuren? Dan wilt u dit correct doen zonder al te veel zorgen. Wij nemen graag uw zorgen weg en komen bij u langs om uw mogelijkheden op het gebied van huur en beheer van woningen te bespreken. Naast vrijblijvend advies informeren en voorzien wij u ook van het reilen en zeilen van de huurmarkt. Ook weet u precies wat u bij Hendriks Housing kunt en mag verwachten. Tijdens het gesprek is er voldoende ruimte om vragen te stellen en uw wensen en behoeften vast te stellen, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

 

Waarom verhuren via Hendriks Housing?

Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond mogelijk

 

VERHUUR DIRECT UW WONING

 

Woning verhuren Landsmeer

Wij vinden uw huurder!

Ons marketingsysteem is goed georganiseerd en we plaatsen uw woning op alle huurwoningen websites in Nederland en belangrijke internationale expat websites. Overigens wordt uw woning op social media geplaatst en worden al onze woningverhuurcontacten via e-mail op de hoogte gesteld. Wij beschikken over een vakkundig kennisnetwerk en gebruiken dit om geschikte huurders voor uw woning te vinden!

Uit de regio’s Zaanstreek en Amsterdam heeft Hendriks Housing veel internationale relaties opgebouwd. Veel expats komen naar Nederland vanwege de goede internationale relaties. Uw woning wordt direct aan de internationale bedrijven, ziekenhuizen, organisaties en universiteiten aangeboden.

Expats staan bekend als betrouwbare huurders die door hun hoge inkomen in het hogere huursegment zitten. Expats verblijven vaak maar tijdelijk in Nederland en zijn op zoek naar een gemeubileerde woning. Uw woning in Landsmeer verhuren aan een expat is hierdoor een ideale oplossing!

 

Kandidaten voor de huur van de woning

Geïnteresseerden in het huren van een appartement in Landsmeer worden gescreend alvorens te kiezen. Als de screening goed verloopt, nemen we contact op met de kandidaat om een ​​afspraak met je te maken. Als verhuurder kunt u specifieke eisen stellen aan huurders. Dit kan de samenstelling van de bewoners zijn of een bepaald minimum inkomen. Hendriks Housing zorgt voor een perfect verhuurproces. Zijn er specifieke eisen aan verbonden? Dat is geen probleem.

Wij laten de lijst met de geselecteerde geïnteresseerden weten dat zij in aanmerking komen om uw huis of woning te huren. Wij bespreken met u wie de juiste kandidaat is. Als dat gelukt is, starten we met het verhuren van uw huis of woning. Hiervoor stellen wij huurovereenkomsten op en zorgen voor een correcte financiële afwikkeling en uiteraard de sleuteloverdracht.

 

huis verhuren Landsmeer

 

Vastgoedbeheer

Investeert u in onroerend goed en streeft u naar een goed rendement zonder u zorgen te maken over administratie, financiën en technisch beheer?

We kijken er naar uit u te zien! Naast het verhuren van uw woning kunnen wij namelijk ook uw woning beheren. Het financieel beheer verloopt via de afdeling financieel beheer en wij beheren de deposito's. De huurder maakt maandelijks de juiste huur aan ons over. Dan zorgen wij ervoor dat u de huur aan het begin van elke maand ontvangt.

Contact met huurders verloopt via Hendriks Housing. Wij helpen bij het oplossen van problemen, klachten en technische storingen. Met uw hulp verzorgen, begeleiden, inspecteren en repareren wij. Via onze vaste onderaannemers kunnen we snel schakelen en vakkundig assisteren. Hendriks Housing beheert uw huis als een eigenaar. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw maandinkomen!

 

Waarom Hendriks Housing?

Hendriks Housing staat garant voor een zorgeloze verhuur! Bent u als vastgoedeigenaar op zoek naar betrouwbare huurders om de hoogste markthuur te krijgen tegen een gunstige prijs? Dan bent u bij Hendriks Housing aan het juiste adres. Wij zijn de leasemakelaar van Landsmeer en nemen het gehele leasetraject op ons! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Met behulp van ons verhuurnetwerk en onze professionele marketingstrategie vinden wij Hendriks Housing de juiste huurder voor uw woning!

Wilt u uw huis of woning in Landsmeer verhuren? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor een zorgeloos verhuurtraject!

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:
Alkmaar Amstelveen Amsterdam - Assendelft - Diemen Haarlem Hoofddorp Hilversum Koog aan de Zaan - Krommenie - Landsmeer - Oostzaan  Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad