Hendriks Housing gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookie en Privacybeleid vinden.

home

Bacon ipsum dolor amet turducken jerky pastrami sausage cow.

Scroll voor meer

interieur

Donec facilisis tortor ut augue lacinia, at viverra est semper. Sed sapien metus, scelerisque nec pharetra id, tempor a tortor.

Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec. Donec viverra eleifend lacus, vitae ullamcorper metus. Sed sollicitudin ipsum quis nunc sollicitudin ultrices. Donec euismod scelerisque ligula. Maecenas eu varius risus, eu aliquet arcu. Curabitur fermentum suscipit est, tincidunt mattis lorem luctus id. Donec eget massa a diam condimentum pretium. Aliquam erat volutpat. Integer ut tincidunt orci.

Fusce vehicula dolor arcu, sit amet blandit dolor mollis nec. Donec viverra eleifend lacus, vitae ullamcorper metus. Sed sollicitudin ipsum quis nunc sollicitudin ultrices. Donec euismod scelerisque ligula. Maecenas eu varius risus, eu aliquet arcu.

Contact opnemen

Herken je jezelf hierin

Wil je je huis in de zaanstreek verhuren?

Wil je alleen verhuren aan goede kandidaten voor de beste prijs?

Wil je volledig ontzorgd worden in het hele verhuurproces?

interieur

De oplossing is onze verhuurservice.

Bij het verhuren van je huis wil je je geen zorgen hoeven maken. Your Home neemt het hele verhuurproces uit handen, van het adverteren en verhuur klaarmaken van de woning tot screening van de kandidaten en de uiteindelijke check-in en sleuteloverdracht.

Wij ontzorgen je in het hele proces, zodat je alleen actie hoeft te ondernemen op momenten waarbij je zelf betrokken wilt worden.

Wij hebben een no-nonsense mindset en houden van een goede samenwerking en transparante communicatie. We gaan daarom ook zonder financiële verplichtingen voor je aan het werk.

Waarom is Hendriks Housing de juiste verhuurmakelaar?

Info volgt

interieur

Welke stappen doorlopen we in het verhuurytraject?


We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we de woning. We geven advies over eventuele aanpassingen om deze klaar te stomen voor de markt. Als je enthousiast bent, maken we een waardebepaling van jouw woning.

Bij het verhuren van een woning komt heel wat kijken. Zo zijn er diverse contractvormen en bepalingen vanuit de wetgeving om rekening mee te houden en aan te voldoen. Wij vertellen je hier graag meer over en geven je een passend advies.

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële huurders. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Je prachtige huis wordt een plaatje!

Een goede advertentie maakt potentiële huurders enthousiast. Ons verhuurteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat hij geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen.

Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende verhuurplatformen als Funda.nl, Pararius, Huurwoningen.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Daarnaast delen wij hem met ons uitgebreide netwerk van expatbureau’s. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terecht komt. Laat die aanvragen maar komen!

Er hebben zich meerdere potentiele huurders gemeld. Nu starten we met de bezichtigingen van jouw woning. Wij nodigen de geïnteresseerden uit en plannen afspraken in. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële huurders enthousiast worden rondgeleid en geïnformeerd.

De eerste huurvoorstellen van potentiele huurders zijn binnen. Onze specialiteit is het uitgebreid screenen van de kandidaten. We vragen potentiele huurders ons uitgebreide (financiële) informatie te sturen. Daarnaast zetten we onze eigen screeningtools in zodat we een goed compleet beeld hebben van de kandidaten. Wij booordelen deze informatie en bespreken onze bevindingen uitgebreid met jou als verhuurder.

Gefeliciteerd we hebben een geschikte huurder gevonden! De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de huurovereenkomst. Wij hebben alle kennis in huis en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Dan voorkomen we juridische misstappen, wel zo prettig. We stellen een passend huurcontract op en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.

Nadat het contract door alle partijen is getekend en de huur en borg is overgemaakt, is het tijd voor de check-in. Bij de check-in controleren we de woning grondig en leggen we dit vast met foto’s in een check-in rapport. Zo hebben we een perfecte documentatie van de status van de woning voordat de huurder er in kwam. Hierna volgt de sleuteloverdracht en kan de huurder zijn intrek nemen in de woning.

Wij houden van lange termijn denken, na het verhuren van je woning stopt onze samenwerking en het contact dan ook niet. We blijven beschikbaar voor je vragen en staan je natuurlijk graag bij met het verhuren van andere woningen.

reviews

Beoordelingen

Khaled

Ik ben zeer tevreden over deze makelaardij! Ze hebben me fantastisch geholpen bij het vinden van mijn woning binnen slechts één week. De service was snel, professioneel en efficiënt. De makelaars waren goed geïnformeerd en begrepen mijn wensen. Hendriks Housing is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een snelle en betrouwbare makelaar. Dank jullie wel Quint en Olaf!

Khaled

Joseph, Da Costakade 17-1

Turned a long, stressful house hunting process into a enjoyable and quick one! They where able to attend a house viewing that I wasnt able to attend and sent me multiple amazing properties that matched my search description perfectly. We got the keys about a month after singing up! Thanks a lot guys!

Joseph, Da Costakade 17-1

Peter, Bos en Lommerplein

Top service! Super klantgericht, zeer goede communicatie, snel handelen, goeie prijs, gewoon top!

Peter, Bos en Lommerplein

Jordy, huurder Gillis van Ledenberchstraat

Goede makelaar, fijne service. Aanrader.

Jordy, huurder Gillis van Ledenberchstraat

Kimberly, huurder Oostkade

Super tevreden met hoe de huur procedure en communicatie verliep! Na een maand zoeken hadden mijn vriend en ik bij Hendriks Housing al binnen 10 dagen onze nieuwe woning gekregen. Wij konden voor geen betere makelaar vragen! Heel betrokken en betrouwbaar! Echt een aanrader voor iedereen die een fijne woning wil hebben zonder alle extra stress die bij zo een zoektocht erbij komt!

Kimberly, huurder Oostkade

Leon, huurder Grootscheepmakersstraat

Binnen 2 weken na bezichtiging mijn sleutels in ontvangst mogen nemen. Betrouwbaar & uiterst professioneel. Nu genieten van mijn heerlijke plekje!

Leon, huurder Grootscheepmakersstraat

Fabio, Gustav Mahlerplein

Niets anders dan lof voor Hendriks Housing. Ze hebben mij perfect begeleid bij de verhuur van mijn woning, hielden mij up-to-date m.b.t. alle ontwikkelingen, en hielden me betrokken bij het beslissingsproces. En dit alles in 2 weken tijd!

Fabio, Gustav Mahlerplein

Yvonne, De Kiel

Alles is prima verlopen! Het appartement was snel verhuurd. Prettige omgang met Hendriks Housing. Wij zijn heel tevreden over de gang van zaken.

Yvonne, De Kiel

Pakketten bij verhuur
Wij bieden de volgende drie mogelijkheden aan


Pakket 1
Verhuurbemiddeling

Donec facilisis tortor ut augue lacinia, at viverra est semper. Sed sapien metus, scelerisque nec pharetra id, tempor a tortor.

Pakket 1
Verhuurbemiddeling

Donec facilisis tortor ut augue lacinia, at viverra est semper. Sed sapien metus, scelerisque nec pharetra id, tempor a tortor.

Pakket 1
Verhuurbemiddeling

Donec facilisis tortor ut augue lacinia, at viverra est semper. Sed sapien metus, scelerisque nec pharetra id, tempor a tortor.

Info over pakket 1

Info over pakket 2

Info over pakket 3

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Mail of gebruik het onderstaande formulier
om contact met ons op te nemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms