uw woning verhuren in noord holland

Verhuren
Uw woning onbezorgd verhuren?

Scroll voor meer

verhuren

Heeft u een tweede woning of meerdere beleggingspanden, gaat u samenwonen of tijdelijk naar het buitenland? Wij nemen graag het werk en de zorgen bij u uit handen!

Als eigenaar bent u op zoek naar een betrouwbare huurder, voor de hoogst haalbare marktconforme huurprijs en tegen een gunstig tarief. Wij zijn uw partner in het gehele verhuurtraject en zullen alles wat hierbij komt kijken voor u regelen. Via ons netwerk en door middel van onze proactieve marketingstrategie weten wij exact de juiste huurkandidaten te vinden.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aangeven. U vraagt, wij leveren.

Wij zijn verhuurmakelaar in heel Noord-Holland. Wilt u bijvoorbeeld uw woning verhuren? Henriks Housing ontzorgt u!

Wij verhuren woningen bij u in de buurt:

Amsterdam - Assendelft - Koog aan de Zaan - KrommenieLandsmeer - Oostzaan - Westknollendam - Westzaan - Wormer - Wormerveer - Zaandam - Zaandijk - Zaanstad

Pakketten bij verhuur
Wij bieden de volgende drie mogelijkheden aan *
* Maatwerk mogelijk


Pakket 1
Verhuurbemiddeling

Hieronder vallen alle werkzaamheden m.b.t. het verhuren van uw woning. Zoals: verhuuradvies, professionele opname van de woning, adverteren, screening van de huurder, huurcontract opstellen en de sleuteloverdracht. 

Pakket 2
Financieel beheer

Naast het verzorgen van de verhuur leggen wij een financiele administratie aan en beheren de borgsom. Maandelijks innen wij de huur bij de huurder en zorgen ervoor dat u aan het begin van elke maand de huur van ons ontvangt. 

Pakket 3
Technisch beheer

Naast het verzorgen van de verhuur en het financiele beheer loopt al het contact met de huurder via ons. Wij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen, klachten en technische storingen. Namens de verhuurder verstrekken, begeleiden en controleren wij reparatieopdrachten.

Meer informatie over verhuren?

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms